Lego Technic Starwars Ninjago en meer!

Lego gaat verder dan simpelweg bouwen met kunststof blokjes, lego is een symbool van onbegrensde creativiteit en grenzeloze verbeelding. Wat maakt lego zo geliefd en tijdloos?

Welkom op mijn blog, hier ga ik de nieuwste en mooiste Lego sets reviewen. Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago Je vindt hier alle informatie die je zoekt, incl de unieke 3D Render en designer video’s. Bekijk de 3D render en ontmoet de designer van de set, en kom alles te weten over hoe de set tot stand is gekomen.

 

18.207.160.97

Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

Lego Leukste speelgoed van dit jaar - Speelgoedvanditjaar.nl
Veelzijdigheid van Lego

Lego biedt een ongeëvenaarde vrijheid om te creëren wat je maar wilt. Met slechts enkele blokjes kun je steden, ruimteschepen, kastelen of fantasiewerelden bouwen. Het enige limiet is je verbeelding. 


Het daagt zowel kinderen als volwassenen uit om out-of-the-box te denken en oplossingen te bedenken voor complexe bouwuitdagingen.


Daarnaast is lego een bron van ongekende voldoening. Het moment waarop dat laatste blokje perfect in zijn plek klikt, is een triomf van geduld en precisie. 


Het beloont doorzettingsvermogen en bevordert een gevoel van prestatie dat moeilijk te evenaren is.


Lego bevordert ook sociaal en familiaal samenzijn. Het samen bouwen van een Lego-set schept onvergetelijke herinneringen en versterkt relaties. Een kans om te delen, te leren en te groeien terwijl je samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel.

Bovendien heeft Lego een educatieve waarde die niet te onderschatten is. 


Stimuleert ruimtelijk inzicht, probleemoplossend denken en fijne motoriek bij kinderen. Het leert concepten als symmetrie, stabiliteit en engineering zonder dat je het doorhebt.

Ten slotte, Lego is een tijdloze klassieker. Generaties zijn opgegroeid met deze iconische blokjes, en de magie blijft voortduren. Het heeft de kracht om jong en oud te verenigen in een gedeelde passie.


Want Lego is niet zomaar een speelgoed, het is een poort naar een wereld van onbeperkte mogelijkheden, een bron van vreugde, uitdaging en verbondenheid. Lego, waar dromen en creatie samenkomen in kleurrijke blokjes.


Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

Lego voor iedereen

Lego: Geschikt voorJong en Oud – Als Kado of Hobby

Een tijdloze bron van plezier, is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ontdek waarom Lego meer is dan alleen speelgoed. Laten we enkele feiten over deze veelzijdige bouwstenen onder de loep nemen.

Voordelen voor Kinderen:
Creativiteit en Verbeeldingskracht: Lego stelt kinderen in staat om hun creatieve en fantasierijke kant te ontwikkelen. De Lego Classic Creatieve Grote Opbergdoos (10698) is een geweldig voorbeeld van hoe kinderen unieke creaties kunnen bouwen.
 
 1. Probleemoplossend Denken: Het bouwen van complexe modellen, zoals de Lego Star Wars Millennium Falcon (75105), stimuleert probleemoplossend denken bij kinderen terwijl ze iconische Star Wars-avonturen tot leven brengen.
 2. Bouwvaardigheden: Met sets zoals de Lego Technic Graafmachine (42094) verbeteren kinderen hun fijne motoriek en technische bouwvaardigheden terwijl ze functionele machines construeren.
 3. Samenwerking en Sociale Interactie: Lego Friends sets, zoals het Heartlake City Amusementspark (41130), bevorderen teamwork en sociale interactie, waarbij kinderen met vrienden en familie samen kunnen bouwen.
 4. Educatieve Waarde: Lego heeft aanzienlijke educatieve waarde, vooral met sets zoals de Lego Education Wetenschap en Techniek Set (9686), die kinderen betrekken bij wetenschap en technologie.
Voordelen voor Ouderen:
 1. Nostalgie en Ontspanning: Voor volwassenen wekt Lego vaak nostalgische gevoelens op. Het bouwen van gedetailleerde sets zoals de Lego Ideas Schip in een Fles (21313) biedt ontspanning en brengt herinneringen aan vroegere Lego-avonturen terug.
 2. Uitdaging en Cognitieve Stimulatie: Het bouwen van complexe Lego-sets, zoals de Lego Architecture Witte Huis (21054), stimuleert de geest en vereist aandacht voor detail.
 3. Decoratieve Kunst: Lego-modellen kunnen prachtige decoratieve kunstwerken in huis worden. Voltooide sets zoals de Lego Creator Expert Volkswagen Kever (10252) kunnen met trots worden tentoongesteld.
 4. Verzamelaarswaarde en Investering: Sommige Lego-sets, zoals de Lego Star Wars Millennium Falcon (75192), worden waardevolle verzamelobjecten en bieden investeringsmogelijkheden.
 5. Hobby en Ontsnapping: Lego-sets bieden volwassenen een plezierige hobby die hen tijdelijk doet ontsnappen aan de dagelijkse stress. Het bouwen van de Lego Ideas Central Perk (21319), geïnspireerd door “Friends,” is een ontspannende en plezierige bezigheid.

Kortom, Lego gaat verder dan een eenvoudig stuk speelgoed. Het is een instrument voor leren, ontspanning en creativiteit, geschikt voor jong en oud. In dit artikel hebben we de voordelen van Lego voor kinderen en volwassenen verkend, met voorbeelden van bekende Lego-sets die deze voordelen illustreren.

 Dus ga aan de slag en ontdek de eindeloze mogelijkheden die Lego te bieden heeft.

Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

Populaire LEGO® sets van 2023!

75192 – De ultieme LEGO Millennium Falcon is geland! 

Beschrijving:

75192 – De ultieme LEGO Millennium Falcon is geland! Het supersnelle Corelliaanse schip van Han Solo bestaat uit maar liefst 7500 onderdelen en zit boordevol coole details en leuke kenmerken. Onderdeel van de lego starwars collectie.

 

Welkom in het grootste, meest gedetailleerde LEGO® Star Wars Millennium Falcon model dat we ooit hebben gemaakt. Dit model bestaat uit 7500 onderdelen en is daarmee zelfs een van onze grootste LEGO sets ooit! 

 

Deze fantastische LEGO versie van Han Solo’s onvergetelijke Corelliaanse schip is voorzien van alle details die Star Wars fans van alle leeftijden zich kunnen wensen: prachtige details aan de buitenkant, vierdubbele laserkanonnen aan de boven- en onderkant, landingspoten, een laadklep die omlaag kan worden gebracht en een cockpit voor 4 minifiguren met een afneembare koepel. 

 

Verwijder afzonderlijke rompplaten om het zeer gedetailleerde hoofdgedeelte te bekijken, net als het achterste compartiment en het wapenstation. 

 

 

Dit fantastische model is daarnaast voorzien van verwisselbare radarschotels en crew, zodat jij zelf beslist of je klassieke LEGO Star Wars avonturen naspeelt met Han, Leia, Chewbacca en C-3PO, of aan de slag gaat in de wereld van Episode VII en VIII met de oudere Han, Rey, Finn en BB-8!

 

De details
 • Inclusief minifiguren van 4 klassieke bemanningsleden: Han Solo, Chewbacca, Princes Leia en C-3PO.
 • Ook inclusief minifiguren van 3 Episode VII/VIII bemanningsleden: de oudere Han Solo, Rey en Finn.
 • Figuren: een BB-8 droid, 2 bouwbare Porgs en een bouwbare Mynock.
 • Aan de buitenkant vind je gedetailleerde afneembare romppanelen, een laadklep die omlaag kan worden gebracht, een verborgen blasterkanon, een cockpit voor 4 minifiguren met afneembare koepel, verwisselbare ronde/rechthoekige radarschotels, vierdubbele laserkanonnen aan de boven- en onderkant en 7 landingspoten.
 • Hoofdgedeelte is voorzien van een zitgedeelte, een holografisch Dejarik-spel, een helm voor gevechtstraining op afstand, een technisch station met draaistoel voor een minifiguur en een deuropening met doorgangsdecoratie om zelf te bouwen.
 • Het achterste gedeelte omvat de motorkamer met hyperdrive en console, 2 deuren, een verborgen ruimte onder de vloer, 2 luiken voor ontsnappingscapsules, een technische console en een ladder voor toegang tot het wapenstation.
 • Het wapenstation is voorzien van een stoel voor een minifiguur en een afneembaar paneel met een volledig draaiend vierdubbel laserkanon. Er is ook een extra laserkanon toegevoegd aan de onderkant.
 • Dit model bestaat uit 7500 onderdelen. Lego starwars
En dit is niet alles 
 • Inclusief een informatiebordje.
 • De set bevat ook een cockpitluifelement dat nieuw is vanaf oktober 2017.
 • De wapens van de klassieke crew: Han’s blasterpistool en Chewbacca’s bowcaster voor het afvuren van noppen.
 • De wapens van de crew uit Episode VII/VIII: Hans blaster, Rey’s kleine zilveren blaster en Finn’s medium blastergeweer. Lego Starwars
 • Wijzig de kenmerken en crew om in de klassieke of in de Episode VII/VIII versie van de Millennium Falcon te spelen!
 • Open de afzonderlijke romppanelen om toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur terwijl de look van de buitenkant behouden blijft.
 • Schuif het paneel opzij om het verborgen blasterkanon te onthullen.
Er is meer
 • Draai het hoofd van de klassieke Leia en Han om hun ademhalingsmaskerdecoratie te bekijken. Lego Starwars.
 • Het perfecte intergalactische speelgoed, ook ideaal om tentoon te stellen!
 • Afmetingen: ca. 21 cm hoog, 84 cm lang en 60 cm breed.
Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

21319 – LEGO® Central Perk naar binnen zodra de eerste druppels beginnen te vallen

Beschrijving:

21319 – Laat je nergens door tegenhouden – ook niet door de regen. Ga naar LEGO® Central Perk zodra de eerste druppels beginnen te vallen en maak het gezellig met Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe uit de onvergetelijke Amerikaanse sitcom Friends!

Deze coole, retro LEGO Ideas speelset is een eerbetoon aan de serie, waarvan alweer 25 jaar geleden de eerste aflevering te zien was. De set zit boordevol authentieke details die oude tijden doen herleven. Bestel koffie (en een muffin voor Monica) aan de balie bij Gunther. Serveer maaltijden met Rachel en eet een lekkere pizzapunt met Joey.

Speel de grappigste gesprekken van de vrienden uit de populaire serie na op de bank. Maar zorg dat je oordopjes bij de hand hebt wanneer Ross achter het keyboard plaatsneemt en Phoebe het podium betreedt om haar zangkunsten te laten horen!

Of je nu uren speelplezier wilt beleven met deze leuke bouwset of hem vol trots ergens wilt neerzetten: met deze geweldige LEGO Ideas set beleef je een heerlijke dag, week, maand en zelfs jaar!

Eigenschappen:

 
 • Deze LEGO® Ideas set is inclusief 7 minifiguren de nieuw zijn vanaf september 2019: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay en Gunther.
 •  
 • De Central Perk bouwset bestaat uit het beroemde zitgedeelte met een bank, een fauteuil, 2 stoelen en een tafel; een bedieningsgedeelte met een van stenen gebouwd koffiezetapparaat, een balie, een kassa, een koekjespot met 2 koekjeselementen, een menubordelement en andere authentieke voorwerpen; een podium voor muziekoptredens met een bank.
 •  
 • Extra stoelen en tafels; 3 pilaarelementen in een kleur groen die nieuw is vanaf september 2019; een paraplubak met 2 paraplu-elementen; een raam met ‘Central Perk’ logo; toegangsdeuren en 2 van stenen gebouwde lichtinstallaties uit een opnamestudio met doorschijnende lampelementen.
 •  
 • Het zitgedeelte voor de sterren uit de serie is eenvoudig weg te halen voor meer speelruimte.
 •  
 • De minifiguren hebben allemaal hun eigen, op de tv-serie geïnspireerde voorwerpen, zoals het van stenen gebouwde keyboard van Ross en de volgende accessoires: het dienblad en koffiekopje van Rachel, de muffin van Monica, de pizzadoos, pizzapunt en ‘herentas’ van Joey, de laptop van Chandler, de gitaar van Phoebe en de bezem van Gunther.
 •  
Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

21313 – LEGO® Ideas Schip in een fles. Houdt traditie in ere!

Beschrijving:

21313 – Houd een scheepvaarttraditie in ere met dit LEGO® Ideas Schip in een fles. De set bestaat uit een zeer gedetailleerd schip met een kajuit van de kapitein, kanonnen, masten, kraaiennest en bedrukte zeilelementen.

 

De fanontwerper Jake Sadovich werd geïnspireerd door een echt schip in een fles dat hij een aantal jaren eerder bouwde. Later besloot hij dit na te bouwen met LEGO-stenen. 

 

Zijn ontwerp heeft de vereiste 10.000 stemmen voor LEGO Ideas gehaald.

 

 • De set bestaat uit een fles gemaakt van LEGO® stenen, een schip en een standaard.
 • De fles heeft een gedetailleerde, bouwbare kurk met lakzegelelement (nieuw vanaf februari 2018) en meer dan 280 doorzichtige blauwe waterelementen binnenin.
 • Het schip heeft een verhoogd dek aan het achtersteven, een kajuit voor de kapitein, zes kanonnen, drie masten, een kraaiennest en tal van elementen waaronder bedrukte zeilen en een vlag.
 • De standaard heeft een naamplaat met daarop ‘Leviathan’, een ingebouwd ‘kompas’ (werkt niet echt) met gedetailleerde windroos en beweegbare goudkleurige naald, twee wereldbolelementen en goudkleurige details.
Heel veel details
 • Inclusief een boekje met bouwinstructies en informatie over de ontwerper van de set Jake Sadovich en de LEGO® ontwerpers.
 • Dit bouwspeelgoed is geschikt vanaf 10 jaar.
 • De fles op standaard is ruim 10 cm hoog, 31 cm breed en 10 cm diep.
 • Het schip is ruim 8 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed.
Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

10294 – Een eerbetoon aan één van ’s werelds meest beroemde schepen met LEGO Titanic! 

Beschrijving:

10294 – Sinds de Titanic in 1912 de ankers lichtte en op haar noodlottige eerste reis vertrok, heeft het beroemde schip mensen over de hele wereld weten te boeien. Nu kan ook jij een eerbetoon brengen met dit kolossale LEGO® Titanic (10294) bouwproject.

Een authentiek schaalmodel.


Dit getrouwe model van de Titanic (schaal 1:200) bestaat uit 3 secties. Via de doorsnede kun je de details aan de binnenkant goed bekijken, zoals de eetzaal voor de eerste klasse, de grote trap, een van de ketelhuizen en diverse cabines van verschillende passagiersklassen. 

 

Breng het verhaal achter de Titanic tot leven door allerlei details van het schip na te bouwen, zoals de brug, het promenadedek, de leeszaal, het zwembad en nog veel meer.

 

 

 

9000 onderdelen

 

Meer dan 9000 onderdelen voor het ultieme bouwproject
Met een lengte van ca. 135 cm is dit een van de grootste LEGO modellen ooit. En dankzij de meer dan 9000 onderdelen geniet je van urenlang bouwplezier met als resultaat een indrukwekkende creatie die je vol trots zult neerzetten.

 • Bouw een prachtige LEGO® modelversie van de beroemdste oceaanstomer ter wereld met deze LEGO Titanic 10294 modelset. Met meer dan 9000 onderdelen vormt deze set de ultieme bouwuitdaging.
 • Maak de historische Titanic nauwkeurig na met dit model met een schaal van 1:200. Het schip bevat talloze authentieke details, waaronder 300 patrijspoorten, de bekende brug, reddingsboten, bankjes, een vrachtkraan en nog veel meer.
 • Het schip kan in 3 delen worden gesplitst, waardoor je de gedetailleerde binnenkant goed kunt bekijken. Zet het in elkaar en bewonder de grote trap, de cabines, de eetzaal, de rokersruimte, de leeszaal en het zwembad.
 • Bouw en ontdek de realistische functies van een werkend schip. Draai aan de schroeven om de zuigermotoren binnenin te zien draaien.
 • Dit kolossale model van de Titanic is een historisch verzamelobject dat wordt geleverd met een standaard voor elke sectie. Plaats als finishing touch het naamplaatje op de boeg.
Hele mooie set
 • Deze set biedt volwassen LEGO® bouwers, geschiedenisliefhebbers en iedereen die is geïnteresseerd in het verhaal van de Titanic een boeiende bouwervaring. Het is ook een prachtig cadeau voor verzamelaars van historische objecten.
 • Een van de grootste en langste LEGO® modellen ooit: ca. 135 cm lang, 44 cm hoog en 16 cm breed.
 • Dit LEGO® displaymodel van de Titanic om te verzamelen maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets voor volwassenen die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.
 • LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
 • Bij LEGO® onderdelen staan veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.
Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

76417 – Op naar de Tovenaarswereld  LEGO® Harry Potter™ Goudgrijp™ Tovenaarsbank 

Beschrijving:

76417 – Laat je meevoeren naar de Tovenaarswereld terwijl je deze LEGO® Harry Potter™ Goudgrijp™ Tovenaarsbank – Verzameleditie (76417) set bouwt. 

 

Bouw de weelderige hal en vloer van de bank met een kluis in de muur om Hagrids geheime brief in op te bergen. Maak een spiraalvormige baan met een mechanisme dat het karretje bij elk van de 3 ondergrondse kluizen laat stoppen, waaronder de kluis van Bellatrix die is gevuld met een magische verrassing! 

 

 

De set bevat ook een verstelbare Oekraïense IJzerbuik eneen bouwbaar model van de Betoverende Beestenbazaar.

 

Bouwen en bewonderen
In de doos en in de LEGO Builder app vind je instructies om je te begeleiden bij de betoverende bouwervaring. Stapel het kluismodel, de bank en de draak op elkaar en voeg de 13 meegeleverde LEGO minifiguren toe om de prachtige blikvanger te voltooien.

 

 

Cadeautip


Deze LEGO Harry Potter set is een speciaal cadeau voor elke volwassen fan en kan worden gecombineerd met de 75978 Wegisweg™ set (apart verkrijgbaar).

 • LEGO® Harry Potter™ verzamelset (76417) – beleef Harry Potter scènes in de Goudgrijp™ Tovenaarsbank opnieuw terwijl je stapelbare modellen van de bank, 3 kluizen en een verstelbare Oekraïense IJzerbuik bouwt
 • 13 LEGO® minifiguren – inclusief 2 Harry Potter™ minifiguren, Ron Wemel™, Bellatrix Lestrange/Hermelien Griffel™, Rubeus Hagrid™, een Dooddoener™, Bogrod, Grijphaak, Ricbert, 2 kobolden en 2 bewakers
 • Authentieke kenmerken – een kluiskarretje dat over de spiraalvormige baan glijdt en bij elke kluis stopt, de kluis van Bellatrix (met een verrassing), ruimte voor 3 minifiguren op de rug van de draak en meer
 • Veel te ontdekken – bouw de gedetailleerde hal en tussenverdieping van de bank en de naastgelegen Betoverende Beestenbazaar
Vol details
 • Cadeautip – trakteer jezelf of geef dit 4803-delige bouwbare model aan volwassen Harry Potter™ fans en verzamelaars als verjaardagscadeau, cadeau voor de feestdagen of als speciale verrassing
 • Bouwen en neerzetten – de Goudgrijp™ bank zelf is ca. 36 cm hoog, 32 cm breed en 25 cm diep. De 3 modellen zijn samen ca. 79 cm hoog
 • Bouw alleen of met anderen als creatieve groepsactiviteit – in de doos en in de LEGO® Builder app vind je stapsgewijze bouwinstructies
 • Kan worden gecombineerd met andere LEGO® Harry Potter™ sets (apart verkrijgbaar) – de Goudgrijp™ Tovenaarsbank kan worden aangesloten op de Wegisweg™ (75978), die apart wordt verkocht
 • Kwaliteit gegarandeerd – LEGO® stenen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze compatibel zijn en consistent en stevig op elkaar passen
 • Veiligheid voorop – LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen

Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

10307 – Bijna 1,5 meter Hoog! LEGO® Eiffeltoren (10307) 

Beschrijving:

10307 – Toe aan een verbluffende uitdaging? Met een hoogte van bijna 1,5 meter vormt de LEGO® Eiffeltoren (10307) set voor volwassenen het pronkstuk binnen de LEGO Reizen en geschiedenis reeks. 

Dit is niet alleen een van de hoogste LEGO sets ooit, maar behoort ook tot de sets met de meeste elementen: maar liefst 10001 onderdelen staan garant voor een meeslepende bouwervaring.


 Een schitterend cadeau voor geschiedenisliefhebbers en reislustige types.

Reis naar boven

 

Dit verzamelmodel wordt net als het origineel in 4 delen in elkaar gezet. Het bouwproces volgt nauwkeurig dat van de echte toren, zodat je een uniek kijkje krijgt in de bouwkundige genialiteit van Gustave Eiffel. Ontdek levensechte details, waaronder de omgeving, 3 uitkijkplatforms, liften en een zendmast. Bovenop wappert de Franse vlag.

Waar ga je vandaag heen?


Bezoek nieuwe plekken met LEGO sets voor volwassenen. Ontdek een aantal van ’s werelds indrukwekkendste monumenten met de LEGO Reizen en geschiedenis sets boordevol details.

 • Een uniek model – breek records met deze LEGO® Eiffeltoren modelset voor volwassenen. Met een hoogte van bijna 1,5 meter en 10001 onderdelen is dit een verzamelmodel waar je nog lang van zult genieten
 • Bouw de geschiedenis na – dit Eiffeltoren (10307) model wordt in 4 delen in elkaar gezet, net zoals het ging bij de bouw van het echte monument. Daarbij leren LEGO® fans nieuwe bouwtechnieken
 • Getrouwe geometrie – dit 360°-model is een nauwkeurige weergave van de echte Eiffeltoren met bogen, dragers, dwarsverbindingen en balustrades. Zelfs van onderen ziet de toren eruit als in het echt
 • Maak het straatbeeld compleet – neem rustig de tijd voor de boulevard, met details als Parijse lantaarnpalen, bankjes, bomen en begroeiing
Uniek model
 • Helemaal naar boven – zet de 4 poten, 3 uitkijkplatforms, liften met kabels, Gustave Eiffels eigen kantoor bovenin en de zendmast in elkaar
 • Vervoer hem in delen – dit LEGO® Eiffeltoren model bestaat uit 4 losse delen en heeft handvatten, zodat je jouw model gemakkelijk kunt verplaatsen
 • Afmetingen – het model is ca. 149 cm hoog, 57 cm breed en 57 cm diep, waarmee het een van de grootste LEGO® modelsets ooit is
 • Cadeau voor iedereen die van reizen en geschiedenis houdt – deze LEGO® set maakt deel uit van een reeks bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van beroemde monumenten, prachtige ontwerpen en elegante architectuur houden
 • De beste materialen – LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen: dat is al zo sinds 1958
 • Veiligheid staat voorop – bij LEGO® onderdelen komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit bouwmodel tegen een stootje kan

Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

21335 – LEGO® Ideas Gemotoriseerde vuurtoren  met een gemotoriseerd ronddraaiend licht

Beschrijving:

21335 – Deze bouwbare LEGO® Ideas Gemotoriseerde vuurtoren (21335) set bestaat uit een vuurtoren met een gemotoriseerd ronddraaiend licht en speciaal ontworpen fresnellens-element, plus een huisje met een gloeiende open haard. 

De vuurtoren en het huisje zijn eenvoudig toegankelijk om alle details te bekijken. Ze staan boven op rotsen van LEGO stenen met een trap naar een steiger en een grot met daarin een piratenschat. 

Met minifiguren van een vuurtorenwachter en zeiler, plus een bouwbare roeiboot en figuren van een zeemeeuw en kat.

Eigenschappen
 
 • Gemotoriseerde vuurtoren (21335) displaymodel – je creativiteit viert hoogtij met deze zeer gedetailleerde, bouwbare vuurtoren op rotsen met een steiger en een trap, een grot en het huisje van de vuurtorenwachter
 • 2 LEGO® minifiguren en 2 figuren – de figuren van een vuurtorenwachter en zeiler met een bouwbare roeiboot, plus een kat en zeemeeuw brengen het tafereel tot leven.
 •  
 • Ronddraaiend licht met een fresnellens-element – een batterijhouder (6380609), medium motor (6290183) en kabel met lichtjes (6238858) zorgen voor het ronddraaiende licht van de vuurtoren en de gloeiende open haard in het huisje.
 •  
 • Bewonder alle details – haal de achterkant van de toren om de trap naar de top te bekijken, til het dak van het huisje om de gedetailleerde binnenkant te zien en ontdek een schatkist in de grot.
 •  
 • Bouwbaar kunstwerk voor in huis – dit werkende vuurtorenmodel is ca. 54 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep.
 •  
 • Stapsgewijze bouwgids – de set bevat een geïllustreerd boekje met informatie over de fan die de set heeft bedacht en de LEGO® ontwerpers ervan, plus instructies met afbeeldingen die je door de boeiende bouwervaring leiden
Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

43222 – 100 jaar filmmagie van Disney met het LEGO® ǀ Disney: Disney kasteel.

Beschrijving:

43222 – Deel je liefde voor Disney Princess personages en hun partners met deze LEGO® ǀ Disney: Disney kasteel (43222) set

 

Deze gedetailleerde set, gebaseerd op verschillende bekende Disney Princess films, heeft verschillende kamers, klassieke Disney verwijzingen, nostalgische details en een speciale tijdcapsule ter gelegenheid van 100 jaar Disney films. 

 

 

 

Het model beschikt ook over een draaiende dansvloer in de grote balzaal en een ‘betoverde’ open haard die kan draaien om het beruchte spinnewiel uit de film Doornroosje te onthullen.

 

 

 

 

Het ultieme verzamelobject


Deze hoogwaardige LEGO set is inclusief 8 minifiguren van bekende personages uit geliefde Disney films: Disney’s Assepoester, de knappe prins, Sneeuwwitje, prins Florian, prinses Tiana, prins Naveen, Rapunzel en Flynn Ryder. 
De meegeleverde minifiguren kunnen jonge kinderen stimuleren om rollenspellen te spelen, maar dit is niet zomaar speelgoed: dit unieke kasteel ziet er vooral indrukwekkend uit als je het op een mooi plekje neerzet.
 
 • Deel het plezier – geef een Disney Princess fan van 18 jaar of ouder een cadeau vol details om creatief plezier te stimuleren met deze LEGO® ǀ Disney: Disney kasteel (43222) set
 • Laat je bouwwerk zien – deze gedetailleerde set bevat 4837 onderdelen die samen een kasteel met meerdere verdiepingen vormen vol kamers, details, kenmerken en functies die voor veel plezier en nostalgie zullen zorgen
 • Bekende personages – de set bevat 8 LEGO® minifiguren: Disney’s Assepoester, de knappe prins, Sneeuwwitje, prins Florian, prinses Tiana, prins Naveen, Rapunzel en Flynn Ryder
De magie van Disney
 • Creatief bouwen – een uitdagend bouwproject vol verborgen details waarvan elke Disney fan zal genieten. Verken het kasteel terwijl je het tot leven brengt en creëer een indrukwekkende blikvanger om nog lang te bewonderen
 • Uniek cadeau – het kasteel is ca. 80 cm hoog, 59 cm breed en 33 cm diep en is een geweldig cadeau voor jezelf of iemand anders met een passie voor Disney films
 • Digitale bouwinstructies – de LEGO® Builder app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij deze set horen
 • Geïllustreerde instructies – deze opvallende set wordt geleverd met een fraai boekje met details over het kasteel en het conceptmodel, een interview met de ontwerper en stapsgewijze bouwinstructies
 • Kwaliteit zonder compromis – LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen
 • Veiligheid voor alles – LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen
Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas

10320 – LEGO® Pirates met deze LEGO Icons Eldorado Fort bouwset voor volwassenen

Beschrijving:

10320 – Herontdek de wereld van LEGO® Pirates met deze LEGO Icons Eldorado Fort (10320) bouwset voor volwassenen. Fans van LEGO Pirates zullen dit eerbetoon aan het bekende model uit de jaren 80 (6276) geweldig vinden. 

 

Er zijn gedetailleerde kamers en nieuwe onderdelen zorgen voor een verbeterde architectuur, waarbij de klassieke uitstraling van de originele speelset behouden blijft.

 

Geniet van een bewuste bouwervaring
Ontdek verborgen schatten terwijl je het fort steen voor steen bouwt, waaronder het kantoor van de admiraal, een piratengevangenis en een scala aan geheime ruimtes. 

 

Combineer de modulaire kamers voor verschillende indelingen en speel spannende confrontaties na met werkende kanonnen, 8 minifiguren en een cool piratengaljoen met bedrukte stoffen zeilen.

 

 

 

Tijd voor ontspanning

 

Neem wat tijd voor jezelf met de hoogwaardige LEGO sets voor volwassenen. Deze bouwset met piratenthema vormt een boeiend project voor jezelf en een prachtig cadeau voor liefhebbers van klassieke LEGO sets.

 • Een klassieke LEGO® Pirates bouwset voor volwassenen – keer terug in de tijd voor een nostalgisch bouwproject met het LEGO Icons Eldorado Fort (10320), een eerbetoon aan de bekende LEGO Pirates reeks uit de jaren 80
 • Wat zit er in de doos? – alles wat je nodig hebt om het marinefort, het piratenschip en de roeiboot te bouwen, plus 6 minifiguren van keizerlijke soldaten en 2 piraten en figuren van een skelet, een aap, een papegaai en een krab
 • Kenmerken en functies – het fort en de bouwbare basis bieden ruimte aan diverse gedetailleerde kamers en de modulaire gedeelten kunnen worden gecombineerd om verschillende opstellingen te vormen
 • Een cadeau voor volwassen fans van de klassieke LEGO® Pirates sets uit de jaren 80 – trakteer jezelf of verras een geliefde voor een speciale gelegenheid
 • Afmetingen – het fort is in open opstelling ca. 27 cm hoog, 70 cm breed en 24 cm diep
Pirates set uit de jaren 60
 • Minifiguuraccessoires – inclusief werkende kanonnen, een schatkaart, kisten, tonnen, zakken, musketten, zwaarden, kommen, bekers, flessen, lantaarns, gevangenissleutels, een kookpot, bureau, kaars en ganzenveer
 • Digitale bouwinstructies – de LEGO® Builder app bevat een digitale versie van de bouwinstructies die bij deze set horen
 • Gemaakt voor volwassenen – het LEGO® Icons Eldorado Fort maakt deel uit van een reeks bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen
 • Gericht op kwaliteit – LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten: dat is al zo sinds 1958
 • Veiligheid staat voorop – bij LEGO® onderdelen komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit model tegen een stootje kan
Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas
 

Lego Technic – Lego Starwars – Lego Ninjago – Lego Harry Potter – Lego City – Lego Friends – Lego Ideas